català - castellano

propers estrenes
proximos estrenos

 

CARMEN

 Carmen

espanya, 2003
Direcció
Vicente Aranda
Intèrprets
Paz Vega, Leonardo Sbaraglia, Antonio Dechent, Joan Crosas, Jay Benedict, Joe Mackay, Josep Linuesa, William Armstrong, Julio Vélez
Gènere
Drama - Historic
Duració

Clasificació
Web Oficial
Trailer  
CATALÀ

Durant un viatge per Espanya, l'atzar converteix a l'escriptor francès Prosper Merimée en testimoni d'una història apassionant. La naturalesa lliure i enigmàtica d'una dona anomenada  Carmen, la seva bellesa meridional, el seu caràcter ravatat i pasional, fan que el sergent José es converteixi en víctima i protagonista d'esdeveniments extraordinaris, d'amors turbulents i passions incontrolables, en una cadena de fatalisme, gelosia i sang.
 

Crítica

 
CASTELLANO

Durante un viaje por España, el azar convierte al escritor francés Prosper Merimée en testigo de una historia apasionante. La naturaleza libre y enigmática de una mujer llamada Carmen, su belleza meridional, su carácter arrebatado y pasional, hacen que el sargento José se convierta en víctima y protagonista de acontecimientos extraordinarios, de amores turbulentos y pasiones incontrolables, en una cadena de fatalismo, celos y sangre.

CARTELLERES: Girona - Oscar Platja d'Aro - Lauren Costa Brava - Roses