català - castellano

propers estrenes
proximos estrenos

 

CRUELDAD INTOLERABLE

 Crueldad intolerable

Intolerable cruelty
EUA, 2003

Direcció
Joel Coen, Ethan Coen
Intèrprets
George Clooney, Catherine Zeta Jones, Geoffrey Rush, Billy Bob Thornton, Jack Kyle, Cedric The Entertainer, Julian Duffy
Gènere
Comedia
Duració

Clasificació
Web Oficial
Trailer  
CATALÀ

Clooney dóna vida a un reeixit i hàbil advocat de família, Milers Massey. Avorrit del seu monòton treball, decideix obrir-se a noves possibilitats i acceptar el cas de Marylin Rexroth (Catherine Zeta-Jones), una dona amb un llarg expedient de divorcis. Aquesta vampiressa està decidida a aconseguir la independència econòmica a força de matrimonis. Degut al fet que li surt malament el seu últim divorci per la seva culpa decideix casar-se amb ell, i treure-li tot el diners que pugui. Billy Bob Thornton dóna vida a un famós actor de culebrones i Geoffrey Rush interpreta al director.
 
CASTELLANO

Clooney da vida a un exitoso y hábil abogado de familia, Miles Massey. Aburrido de su monótono trabajo, decide abrirse a nuevas posibilidades y aceptar el caso de Marylin Rexroth (Catherine Zeta-Jones), una mujer con un largo expediente de divorcios. Esta vampiresa cazafortunas está decidida a conseguir la independencia económica a base de matrimonios. Debido a que le sale mal su último divorcio por su culpa decide casarse con él, y sacarle todo el dinero que pueda. Billy Bob Thornton da vida a un famoso actor de culebrones y Geoffrey Rush interpreta al director.

CARTELLERES: Girona - Oscar Platja d'Aro - Lauren Costa Brava - Roses