català - castellano

propers estrenes
proximos estrenos

 

EL SEÑOR DE LOS ANILLOS:
EL RETORNO DEL REY

 El retorno del rey

Lord of the Rings: The Return of the King
Nova Zelanda - EUA, 2003
Direcció
Peter Jackson
Intèrprets
Elijah Wood, Ian Mckellen, Viggo Mortensen, Sean Astin, Liv Tyler, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, John Rhrys-Davies, Ian Holm, Christopher Lee, Cate Blanchett, Bernard Hill, Brad Dourif, Miranda Otto, David Wenham
Gènere
Aventures
Duració

Clasificació
Web Oficial
Trailer  
CATALÀ

Les forces de Saruman han estat destruïdes, i la seva fortalesa assetjada. Ha arribat el moment que es decideixi el destí de la Terra Mitja, i per primera vegada en molt temps, sembla que hi ha una petita esperança. L'atenció del senyor fosc Sauron se centra ara en Gondor, l'últim reducte dels homes, i del que Aragorn haurà de reclamar el tron per a ocupar el seu lloc de Rei. Però les forces de Sauron ja es preparen per a llançar l'últim i definitiu atac contra el regne de Gondor, la batalla que decidirà el destí de tots. Mentrestant, Frodo i Sam continuan el seu camí cap a Mordor, a l'espera que Sauron no s'adoni que dos petits Hobbits s'apropen cada dia més al final del seu camí, el Monte del Destino.

 

Crítica

 
CASTELLANO

Las fuerzas de Saruman han sido destruidas, y su fortaleza sitiada. Ha llegado el momento de que se decida el destino de la Tierra Media, y por primera vez en mucho tiempo, parece que hay una pequeña esperanza. La atención del señor oscuro Sauron se centra ahora en Gondor, el último reducto de los hombres, y del cual Aragorn tendrá que reclamar el trono para ocupar su puesto de Rey. Pero las fuerzas de Sauron ya se preparan para lanzar el último y definitivo ataque contra el reino de Gondor, la batalla que decidirá el destino de todos. Mientras tanto, Frodo y Sam continuan su camino hacia Mordor, a la espera de que Sauron no repare en que dos pequeños Hobbits se acercan cada día más al final de su camino, el Monte del Destino.

CARTELLERES: Girona - Oscar Platja d'Aro - Lauren Costa Brava - Roses