EROTISME 2000: nois
CINEMA IETI

 

jude LAW (londres, 1971)

TERBOLESA BRITÀNICA

Des de fa molt de temps els actors britànics es divideixen en dos: els bons però poc atractius i els bons però no solament atractius, sinó ambiguament atractius. Per exemple, Terence Stamp, Rupert Everett i Jude Law.

No deixeu de veure: Wilde, El talento de Mr. Ripley.


brad PITT (oklahoma, 1963)

BRAD PITT

SOBREVIURE A LA SEVA IMATGE

Existeix un Pitt després del Pitt que ja coneixem. Doncs, per què no? Objectivament s'ha de reconèixer que a vegades s'ha passat amb el xampú (Leyendas de pasión), d’altres amb l'accent (La sombra del diablo) i d'altres amb la cursileria (¿Conoces a Joe Black?). No és estrany que tingui tants d'enemics.

No deixeu de veure: Leyendas de pasión, Kalifornia, El club de la lucha.


brendan FRASER (indianapolis, 1963)

BRENDAN FRASER

A LA RECERCA DE L'AVENTURA PERDUDA

Ha heretat el tro de Harrison Ford com a heroi d'època en acceptar la segona part de The Mummy (La momia). Diferències entre ell i en Ford: la joventut i la capacitat de Fraser per donar a tot un toc d'humor. Fraser ha confessat que li agraden les novel·les eròtiques i els segells de goma amb dibuixos de gossos fent l'amor.

No deixeu de veure: El hombre de California, George de la Jungla, Dioses y monstruos.


ewan MCGREGOR (escocia, 1971)

EWAN MCGREGOR

GAMBERRISME XIC

Potser com a cavaller Jedi no té gaire futur. On segur que en té és a la llista de sex símbols gamberros, bruts i amb aspecte de no tenir cura del seu físic. Si no, no s'entén aquesta pinta de passota de cabell i barba descuidats, que, a més a més, es queda nu a la mínima ocasió.

No deixeu de veure: Tranispotting, The Pillow Book, Velvet Goldmine.


christian BALE (gales, 1974)

CHRISTIAN BALE

JA ÉS UN GRAN NOI!

Oblidem aquell noi d'El Imperio del Sol que es passava tota la pel·lícula ficant el nas on no havia de fer-ho, perquè ja és aquí el nou Christin Bale, un adonis del segle XXI. Ara acaba de completar amb American Psycho una trilogia dedicada al cos més morbós i culte i al sexe per un tub, iniciada amb Velvet Goldmine i continuada amb El sueño de una noche de verano. Qui l’ha vist i qui el veu!

No deixeu de veure: Velvet Goldmine, El sueño de una noche de verano de William...


casper VAN DIEN (nova jersei, 1968)

CASPER VAN DIEN

MOLT DE FÍSIC, POCA QUÍMICA?

Homenatge al galà d'abans, a l’heroi de mandíbula quadrada i afilada. Té un físic fora de temps i una trajectòria que, sèries B a part, per a ells voldrien altres actors. Paul Verhoeven va immortalitzar el seu cul a les dutxes mixtes de les Brigadas del Espacio. La carrera de Casper ho és tot menys una fantasmada.

No deixeu de veure: Starship Troopers, Revenant.


ben AFFLECK (califòrnia, 1972)

BEN AFFLECK

MOLT DE COS, MÉS CAP

La part alta del cos i les espatlles amples, estil d'armari encastat, de la societat Affleck&Damon. És lent de moviments però va ser suficientment ràpid per escriure l'oscaritzat guió d'El indomable Will Hunting. No és partidari de treure’s la camisa en les pel·lícules (sí en les fotos).

No deixeu de veure: Persiguiendo a Amy, Armageddon, Dogma.


juan diego BOTTO (argentina, 1975)

JUAN DIEGO BOTTO

COS DE TANGO

Aquest actor té una tendència al nu integral sense que això desmereixi el seu treball interpretatiu. S'agafa això de despilotar-se sense dramatismes. Va córrer sense cap protecció tèxtil al voltant d'una piscina (Historias del Kronen) i es va aixecar d'una banyera amb naturalitat i sense canviar de pla (La Celestina).

No deixeu de veure: Historias del Kronen, La Celestina, En brazos de la mujer madura.

 



Menu principal   -   Menu Especials   -   Cinema ieti