i les seves pel·lícules.

CINEMA IETI

EL FARSANTE (Joseph Anthony)
Título original: The Rainmaker
PARAMOUNT , 1956
farsante1.jpg (10541 bytes)
Amb Burt Lancaster

farsante2.jpg (19272 bytes)

Amb Cameron Prud'Homme, Lloyd Bridges, Earl Holliman, Burt Lancaster

farsante3.jpg (17003 bytes)

Amb Burt Lancaster

SINOPSIS
Lizzie Curry és una soltera espantada que té al seu càrrec un pare i dos germans en una vella granja i que sembla resignada a la seva quotidiana i monòtona existència. De sobte apareix Starbuck, un home atractiu amb molta facilitat de paraula, el qual no solament farda de la seva capacitat per atraure la pluja a la zona, sinó que, a més, convenç Lizzie que és més atractiva del que ella es pensa, i la converteix en una dona madura per a l'amor.

CRÍTIQUES
"Miss Hepburn està fantàstica transformant la desesperació d'una soltera madura i estèril en radiant felicitat juvenil. Les fantasioses xerrameques de Lancaster són un èxit de grandiloqüència i força emotiva."
Alton Cook (New York World-Telegram)

"Burt Lancaster mai havia interpretat un xerrameques amb més elegància, i la composició de Miss Hepburn com la dona no desitjada i de cop conscient que en ella mateixa hi ha la capacitat de fer-se bonica i desitjable, provoca una vegada més l'admiració per les seves qualitats com a actriu i el peculiar atractiu de la seva cara."
Alton Cook (New York World-Telegram)

COMENTARIS
Hepburn i Lancaster varen aprofundir en els seus respectius personatges, i van aconseguir com a resultat unes brillants creacions. Gran part del mèrit també va ser per la fotografia de Charles Lang Jr., i al muntatge de Warren Low. Alex North, autor de la música, va ser candidat a l’Oscar, el mateix que Hepburn (la setena vegada).

 

P R I N C I P A L    -    B I O G R A F I A   -      F I L M O G R A F I A

CINEMA IETI