i les seves pel·lícules.

CINEMA IETI

LA FIERA DE MI NIÑA (Howard Hawks)
Títol original: Bringing Up Baby
RKO RADIO, 1938
fiera1.jpg (17039 bytes)
Amb May Robson i Charles Rugglesfiera2.jpg (16475 bytes)

Amb Cary Grant


fiera3.jpg (19802 bytes)

Amb Cary Grant, Asta, May Robson i Leona Roberts

SINOPSIS
David Huxely, un professor de zoologia, es vol casar amb la seva secretària, Alice Swallow. Tot es desenvolupa de manera senzilla en l’estrany món del tímid David fins que Susan Vance apareix en escena. Susan és una noia que sempre aconsegueix el que vol, vol David. En un temps rècord convenç el professor perquè agafi al seu càrrec Baby, el seu lleopard ensinistrat. Com a conseqüència d’això, perd la seva secretaria i un os irreemplaçable del dinosaure que estava reconstruint; això molesta Elizabeth, la tia de Susan, la qual havia promès donar un milió de dòlars al museu on ell treballa. Finalment ,David, acaba anant a la presó. Evidentment al final Susan aconsegueix David; el museu, el seus diners i la carcassa del dinosaure acaba per terra.

CRÍTIQUES
"Massa dabsurda? Pot ser, però quina gran diversió! La interpretació de tot el repartiment, sota la direcció de Howard Haws, és superba. Miss Hepburn, havent demostrar que és l'actriu dramàtica de més qualitat en el cinema, ara demostra que és una actriu còmica de primer ordre."
William Boehmel (New York World - Telegram).

"Cary Grant resol el paper de professor amb el seu habitual talent còmic, però l'autèntica sorpresa de la pel·lícula és Katharine Hepburn. Durant molt de temps s'havia estès el rumor que el talent dramàtic de Miss Hepburn no és gaire ampli i les seves últimes pel·lícules d'època així ho corroboren. En La fiera de mi niña es fica amb valentia en un nou i esbojarrat terreny."
Life

COMENTARIS
En aquesta pel·lícula Hepburn va demostrar que podia fer front a qualsevol situació còmica sense cap problema. Va gaudir molt interpretant aquest paper, mentre Cary Grant estava molt graciós en el personatge tímid. Junts formaven un bon equip, a l'altura de la pel·lícula. A pesar de tot l'estrella real de la pel·lícula va ser un lleopard de vuit anys anomenat Nissa. Kate no tenia cap por de treballar amb Nissa i anava a visitar-lo una estona cada dia abans de començar el rodatge.

 

P R I N C I P A L    -    B I O G R A F I A   -      F I L M O G R A F I A

CINEMA IETI