i les seves pel·lícules.

CINEMA IETI

LOCURAS DE VERNAO (David Lean)
Título original: Summertime
UNITED ARTISTS , 1955
locuras1.jpg (13364 bytes)


locuras2.jpg (17317 bytes)
Amb Rossano Brazzi

locuras3.jpg (17821 bytes)

Amb Gaitano Audiero

SINOPSIS
Jane Hudson, una americana de mitjana edat, soltera, arriba a Venècia complint el somni de la seva vida. La primera nit coneix Mauro, un nen espavilat i emprenedor que es converteix en el seu guia. Un dia, visitant la ciutat en la seva companyia coneix Renato Di Rossi, propietari d'una botiga d’antiguitats, ràpidament s'enamoraran i es faran inseparables.
Una tarda, mentre espera Renato a la plaça de Sant Marc, un jove anomenat Vito li diu que Renato arribarà més tard. Ella li demana que li faci companyia i s'adona que és el fill de Renato. Tot i sentir-se dolguda accepta passar uns dies amb Renato a l'illa de Murano. Tot resulta meravellós fins que ella s'adona de la futilitat de la seva relació. Finalment deixa Venècia, una mica més madura per l’experiència, i una mica trista per la pèrdua.

CRÍTIQUES
"En el paper de la secretària, Katharine Hepburn té un aire de sofisticada histèrica que resulta torbador al veure-la per primer cop. De totes maneres, quan es calma, és meravellosament efectiva, aprofita les oportunitats que se li ofereixen per actuar amb patetisme i passió, i ens obsequia amb un parell d'escenes còmiques de primer ordre."
The New Yorker

COMENTARIS
Hepburn en el paper de la soltera Jane Hudson, interpreta eloqüentment una dona solitària que troba l'amor solament per adonar-se que és cosa d’un instant i que no pot durar. Rossano Brazzi, al qual va avalar Hepburn perquè fos el coprotagonista, va estar molt bé com el guapo i educat antiquari que enamora la soltera.
La famosa escena de la caiguda de Kate al canal va provoca grans titulars a la premsa. El lloc on es va rodar l'escena s'ha convertit en visita obligada per als turistes que volten per Venècia.

 

P R I N C I P A L    -    B I O G R A F I A   -      F I L M O G R A F I A

CINEMA IETI