i les seves pel·lícules.

CINEMA IETI

SUEÑOS DE JUVENTUD (George Stevens)
Títol original: Alive Adams
RKO RADIO, 1935sueños1.jpg (17881 bytes)
Amb Frank Albertson

sueños2.jpg (23694 bytes)
Amb Ann Shoemaker

sueños3.jpg (16056 bytes)
Amb Evelyn Venable

SINOPSIS
Alice Adams és una dona que té l'ambició de ser reconeguda en societat, però només és tolerada pels seus amics més rics. Desitja formar part del seu món i que ells l'apreciïn. En una festa coneix Arthur Rusell, el qual s’interessa per ella.
La senyora Adams desitja que la seva filla faci un bon casament, convenç el seu marit que deixi el treball a la fàbrica de cola d’enganxar i munti en el seu propi negoci. La gran nit d'Alice arriba quan Arthur hi va a sopar, però tot és un desastre. Alice ha convertit la seva vida en una ficció i la resta de la família segueix la comèdia. Les coses es comencen a complicar quan el seu germà Walter admet haver robat al senyor Lamb, el seu cap, i li demana al seu pare que l'encobreixi. Més tard, després d'una intensa discussió, el senyor Lamb accepta fer societat amb Adams.

CRÍTIQUES
"En el paper principal, Miss Hepburn fa una interpretació magnífica, que capta la total solitud del personatge. Fred Stone, com a pare, fa un bon treball, que evita una interpretació pintoresca i fàcil."
William Boehmel (New York World - Telegram).

"L'Alice de Katharine Hepburn és una sensible creació, com cap altra de les que fins ara ens ha ofert... El seu treball conserva aquella mateixa qualitat d'inesperada emoció que distingia la seva primera aparició en la pantalla a Doble sacrificio."
Andre Sennwald (The New York Times).

COMENTARIS
Hepburn intuí el que hi havia de tristor en Alice, així com la seva valentia d'esperit, i va donar a aquella estranya criatura un entusiasme contagiós. L'Alice de Kate és agradable, reflexiva i perfectament creïble, la seva creació de l’heroïna de la novel·la de Booth Tarkington li va valer una segona nominació a l'Óscar. La RKO va donar a la pel·lícula un tractament de producció A. A més de la candidatura de Hepburn, també va ser nomenada a l'Óscar com a millor pel·lícula de l'any.

P R I N C I P A L    -    B I O G R A F I A   -      F I L M O G R A F I A

CINEMA IETI