CINEMA IETI
QUI-GON i OBI-WAN agafan a ANAKIN sota la seva protecció (11794 bytes)

Els personatjes

 

QUI-GON JINN (5437 bytes)

LIAM NEESON
és Qui-Gon Jinn.
És un mestre Jedi que viatja per la galàxia protegint els interessos de la República. L'acompanya el seu alumne, Obi-Wan Kenobi. Descobreix en Tattoine a Anakin Skywalker.

OBI-WAN KENOBI (5700 bytes)

EWAN McGREGOR
és Obi-Wan Kenobi.
És un aprenent que pretén convertir-se en un cavaller Jedi. És impacient tot i que es fixa molt en les ensenyances del seu mestre. Accepta sota la seva tutela Skywalker, futur Jedi.

ANAKIN SKYWALKER (5636 bytes)

JAKE LLOYD
és Anakin Skywalker.
Fill de Shmi, és un esclau que viu a Tatooine i treballa per a Watto. Construeix un robot (C3PO) i és un gran afeccionat a les "carreres de cabines". Segons Jinn, la Força l'acompanya.

REINA AMIDALA (8493 bytes)

NATALIE PORTMAN
és la reina Amidala.
És la monarca del planeta pacífic de Naboo, atacat per les forces de la Federació. Envia Jinn i Kenobi com a emissaris de pau i organitza una reunió urgent del Senat a Coruscant.

MACE WINDU (6200 bytes)

SAMUEL L. JACKSON
és Mace Windu.
Un dels cavallers Jedi que rep Jinn, Kenobi i Skywalker a l'Alt Consell Jedi, a Coruscant. Assessor de Yoda, desconfia, de la mateixa manera que aquest, de la presència de la Força en Anakin.

JAR JAR BINKS (9942 bytes)

AHMED BEST
és Jar Jar Binks.
Mascota de Jinn després que aquest li salvi la vida en un atac de la Federació. És una criatura amfíbia que pertany a la tribu dels Gungan, que viuen sota les aigües del planeta Naboo.

DARTH MAUL (8383 bytes)

RAY PARK
és Darth Maul.
Alumne de Lord Sith, és enviat per aquest per eliminar Jinn i Kenobi i, en última instància, la reina Amidala. Té una espasa de doble tall. S'enfronta en un duel mortal amb Jinn i Kenobi.

SENADOR PALPATINE(9207 bytes)

IAN McDIARMID
és el senador Palpatine.
Ministre al Senat de Coruscant i assessor d'Amidala. És nomenat, conseller suprem en el seu aparent intent per mantenir la pau. Ansiós de poder, es convertirà en l'emperador.

 

OBI-WAN KENOBI(3339 bytes)
Anterior    -   Continuar

 

Menú Especials

CINEMA IETI