"...fear repetition not; there remain many seas of blood and cream to be traversed"
William Vollman
 

FILE NOT FOUND

Mercè Molist
 L'aranya Internet, nascuda tota ella com a subcultura, és mar natural pels bojos més llestos del món. El porno, les raves, la ciència-ficció, l'art pel sabotatge, els transhumanistes, els extraterrestres o els transvestits broden fa anys l'alè de la xarxa i mostren els ritus des dels seus refugis a La Paranoia, Hyperreal, The Asylum o Underground. La consciència cibercòsmica, el Zen, vola en harmonia entre hackers, punks i visionaris, les caricatures del dolent de torn.
 Els art-terroristes van de plana en plana i deixen el rastre en pantalles-performance on els cervells de Hanks o de Ieltsin exploten i roden caps d'àngels. Com més la gent sap d'Internet, més hi juguen i, en comptes de fer-hi clònics del món real -que també hi són-, neixen nous grups, noves idees, les Net Tribes, que es diuen Extropians, Subgenis, April Fools o Kooks: "Amants estigmatitzats d'allò no acceptat socialment".
 Les seves planes són obres d'art interactives "impreses amb electrons fets a mà i escrites amb cèl.lules cerebrals reciclables". Vídeos insans, literatura hipertext, efectes sonors, fotoshop... tots són mitjans per enriure's de la certesa: "Només servim per pagar el beure als paràsits que tenen el control". Ho diuen a SubCultureNet i afegeixen: "...accesing your brain. File not found". És l'apocalipsi.

sUbCuLtUrE
http://www2.zoom.com/personal/cyberzen/subculture.html
SubCultureNet
http://www.nomius.com/nomius/nom-eye/mind_control.htm
rOOt
http://www.escape.com/~t3
The Kooks Museum
http://www.teleport.com:80/~dkossy
The Church of Subgenius
http://sunsite.unc.edu/subgenius
Vomitus Maximus Museum
http://www.vomitus.com/~vomitus
Hyperreal
http://www.hyperreal.com
Paranoia
http://www.paranoia.com
The Exploding Heads
http://www.king.net/gilmore/head