CINEMA IETI
 

gadge1.jpg (10079 bytes)Des de Rusia con amor: una maleta on hi ha munició, monedes d'or, una escopeta del calibre 25 equipada amb mira telescòpica, un ganivet, gas i un sistema explosiu de seguretat.

James Bond contra Goldfinger: l'Aston Martin BD disposa d'un sistema rotatiu de matrícula, d'armes amagades en els llums frontals, té la possibilitat de tirar fum o oli al cotxe que el persegueixi i una pantalla al darrere a prova de bales.

La espía que me amó: un rellotge a través del qual es poden rebre missatges des de tot el món; un paquet de tabac i un encenedor que, combinats, llegeixen microfilms, uns esquís que disparen bales; una moto aquàtica i un cotxe Lotus Esprit que, a part de tenir totes les armes possibles, és capaç de transformar-se en un submarí.

Monraker: un rellotge que tira dards, una llanxa des de la qual pot ser llançat a l'aire amb una ala delta que el priva de caure al buit i una gòndola que es transforma en llanxa.

Octopussy: un bolígraf que tira un àcid capaç de fondre els metalls més resistents i que, a més, te un dispositu per escoltar d'alta precisió.

Panorama para matar: unes ulleres que li permeten veure a través de les finestres fosques i cortines, una cámera fotogràfica en un anell, i un petit robot equipat amb una camera de vídeo.


nellie.jpg (21083 bytes)Sólo se vive dos veces: el Little Nellie, un petit reactor que pesa 113 quilos, vola a una velocitat de 208 quilòmetres a l'hora i com a màxim a 4.000 metres d'alçada, amb una autonomia de dues hores i mitja. A més, disposa de dues metralletes, llançacoets, llançamissils, i llançamines. El més sorprenent és que tot va dins de quatre maletes de pell.


Sólo para sus ojos: de nou, el Lotus Esprit, que explota quan algú vol obrir-lo... sense permís i amb la alarma activada, i un identificador de terroristes que compón la imatge de l'element buscat a partir d'una senzilla identificació visual.007 Alta tensión
: l'Aston Martin està equipat de raig làser, esquís laterals, una ràdio interceptora de qualsevol senyal, vidres a prova de bales, un coet que impulsa el cotxe i un botó d'autodestrucció, un clauer que quan es xiula l'himne anglès tira un gas que adorm.007 Licencia para matar: un tub de pasta de dents explosiu; una cámera de fotos que tira raigs làser i fa fotografies través de raig X, i una escopeta de disseny avançat que solament pot ser utilitzada per aquell que hi hagi gravat les seves empremtes a la memòria de l'arma.seiko1.jpg (13076 bytes)

Menú principal | Els creadors | Les noies | Els enemics | Les cares | El seguici | Els capricis | Els "gadgets"

CINEMA IETI