10 anys d'EROTISME made in USA
nois:
LES ESTRELLES

Serien la resposta masculina a les “pijas”. A vegades volen aparentar més duresa, però les seves conviccions i actuacions són bastant conservadores. Menys tous que altres nens de la seva generació, políticament correctes.

 

antonio BANDERAS (màlaga, 1960)

ANTONIO BANDERAS

Tot i que Almodóvar és el que més profit li ha tret eròticament parlant (La ley del deseo, Atame!), a Hollywood tampoc li ha anat gens malament com a delicat vampir, justicier desesperat o fent el Zorro.

No deixeu de veure: Nunca hables con extraños. Res de l'altre món, però amb molta carn...i la DeMornay.


brad PITT (oklahoma, 1963)

BRAD PITT

Ídol de jovenetes i no tan jovenetes, el senyor Pitt combina el romanticisme més radical i ensucrat del mercat amb les dosis justetes d'exhibició impúdica (sobretot els darreres) (La semilla del Diablo, Siete años en el Tíbet, ¿Conoces a Joe Black?...)

No deixeu de veure: Leyendas de pasión.


leonardo DICAPRIO (califòrnia, 1974)

LEONARDO DICAPRIO

La titanicmania l’ha convertit en objecte de desig i rostre permanent en les portades. La seva web a Internet i els seus desitjos de canviar d'imatge romàntica en la seva propera pel·lícula, el tenen entretingut.

No deixeu de veure: Vidas al límite. Com la seva mare el va dur el món de les fans.


will SMITH (filadelfia, 1968)

WILL SMITH

L'estrella dels afroamericans -amb permís de Denzel Washington- està a l'espera de liquidar el” deute amb la  despilotada potent, tot i que se'l veu sense samarreta, en bata, o amb samarreta de tirants en títols com Hombre de negro, Independence Day o Enemigo público.

No deixeu de veure: El seu paper de gai a Seis grados de separación, Independence Day


tom  CRUISE (nova york, 1962)

TOM CRUISE

Després  que les seves fans destrossessin els capçals de vídeo per veure-li allò a La llave del éxito, fa pujar la seva estrella amb immillorables productes (Misión Imposible, Entrevista con el vampiro, Jerry Maguire) i una sessió eròtica amb la seva senyora i Kubrick (Eyes Wide Shut).

No deixeu de veure: Entrevista con el vampiro.

 

nois
les estrelles - els foscos - els objectes del desig - els madurs

noies
les lolites
- les vetaranes - les televisives - les models - les potents i perilloses
les llatines - les muses intel·lectuals - sexe i rock & roll


Menu principal   -   Menu Especials   -   Cinema ieti