10 anys d'EROTISME made in USA
noies
: LES POTENTS i PERILLOSES

Compte amb elles! No es deixen intimidar i dominar ni en somnis. Són sexe pur en moviment, amb uns cervells que maquinen la total perdició de l'home. Perdició aconseguida amb una carrosseria i unes actituds calentes, calentes...

 

anne HECHE (ohio, 1969)

ANNE HECHE

Protagonista del, suposat, escàndol sexual de la dècada, quan Heche va fer pública la seva homosexualitat, no té res a veure amb unes interpretacions i presències en el cinema actual que farien fondre lesbianes i heterosexuals.

No deixeu de veure: El lado salvaje. Film editat només en vídeo.


patricia ARQUETTE (nova york, 1969)

PATRICIA ARQUETTE

La dona de Nicolas Cage té tot el necessari per caure simpàtica a qualsevol. A sobre, no té complexos per passejar-se morbosament despullada.

No deixeu de veure: Carretera perdida i Amor a quemarropa.


gina GERSHON (califòrnia, 1962)

GINA GERSHON

La rèplica a la Liz Berkley de Showgirls va encendre amb el seu cos les retines del públic. Va rematar la seva missió ígnia al costat, molt al costat de Jennifer Tilly (Lazos ardientes).

No deixeu de veure: Showgirls i Lazos ardientes


denise RICHARDS (illinois, 1972)

DENISE RICHARDS

Starship Troopers ens la descobria en una sèrie de seqüències que afilen el radar dels tafaners. El seu bis a bis i altres sorpreses amb Neve Campbell a Juegos Salvajes li assegurent un sou calent.

No deixeu de veure: La repassada que li fa als seus siliconats pits Matt Dillon a Juegos salvajes.


demi MOORE (nou mèxic, 1962)

DEMI MOORE

Esperem que una vegada superat el seu divorci de Bruce Willis retorni a la seva boja carrera per ser la més atrevida de les fèmines que assetgen executius, ballen en locals de mala nota i sedueixen missioners en puritanes colònies ianquis.

No deixeu de veure: Striptease.


linda FIORENTINO (filadèlfia, 1960)

LINDA FIORENTINO

Una cara difícil que fa pujar a categories excelses el viciós plaer per les dominants amb mitges negres, a ser possible amb costura vertical. A més és una actriu com un temple. (Hombres de negro, Jade...)

No deixeu de veure: La última seducción.


debi MAZAR (nova york, 1964)

DEBI MAZAR

Una noia rara i artificial: li encanta fer por amb una imatge sinistra de menja homes, tot i que el moment d'entrar a matar davant les càmeres la cosa es queda en no res. Queda bé en pel·lícules fantàstiques per a infants, tipus Batman i similars.

No deixeu de veure: Batman Forever.


ashley JUDD (florida, 1969)

ASHLEY JUDD

Deixa sense efecte el tòpic que bellesa i talent no poden anar junts. Guapíssima en totes les seves pel·lícules, s'ha mostrat suada a Tiempo de matar, lluitadora a El coleccionista de amantes i dura a The Passion of Darkly Noon.

No deixeu de veure: Normal Life.

 

noies
les lolites - les vetaranes - les televisives - les models - les potents i perilloses
les llatines - les muses intel·lectuals -
sexe i rock & roll

nois
les estrelles - els foscos - els objectes del desig - els madurs


Menu principal   -   Menu Especials   -   Cinema ieti